film: the host

En sci-fi drama

Menneskene har blitt tatt over av en parasitt rase, men i motsetning til oss er dette en vennlig og fredelig rase som mener de redder planeten vår. Men det er en liten gruppe med mennesker som ikke har blitt tatt over enda, vår hoved person var frem til nylig en av dem.

Hun får en av de utenomjordiske plassert inn i hjernen og mens de prøver å få ut informasjon av minnene hennes om hvor de andre befinner seg, lærer dette vesenet å kjenne henne. Sammen rømmer de og oppsøker folkene igjen, her er det blandede følelser om et menneske kan eksistere sammen med det andre vesenet inne i hodet.

Vi som ser filmen behøver ikke å lure på dette da vi helt klart får med oss begge sitt perspektiv. Men hvordan løser man at man er to inne i en? Kan man ta ut den ene? Og kanskje det er på tide når de to er forelsket i forskjellige personer.

Jeg likte filmen godt, det var en god blanding av sci-fi, drama og komedie. Gleder meg til å lese boka og håper den er hakket bedre ( som bøker ofte er)

Leave a Reply