armbånd satt på vent, øver meg på perlevev

Etter mange timer med arbeid var det bare å innse at det nye blå og rosa twist armbåndet ikke kom til å bli til nå. Tråden var rett og slett umulig og jobbe med. Ikke bare spiste det opp tid ved at alt måtte pirkes på, tråden rettes ut hele tiden og den røyk hvert 10 minutt, men resultatet ble like ustabilt som prosessen.

Så gikk på nett og lette igjennom nettbutikkene til jeg fant en tråd som er litt tynnere og jeg håper litt mer samarbeidsvillig.

Den tråden jeg har nå tror jeg vil passe fint til perlekrokodiller og kanskje prosjekter med større perler (og nåler)

Når jeg hadde raknet opp de 6-7 cm armbåndet hadde rukket å bli, bestemte jeg meg for at det var på tide å prøve ut perleveven jeg kjøpte meg for noen måneder siden.

Jeg ble veldig overasket da jeg åpnet pakken og fant ut at for de 40 kr fikk jeg ikke bare vev og tråd (som jeg trodde) men en stor pose med perler. Så nå har jeg enda mer å sortere. Bruker de perlene til å lære meg veven da, noe som krever litt arbeid siden bruksanvisningen som fulgte med var uten skrift og bare tegninger. ( ja jeg forstår at jeg skal ta tråden først frem og så tilbake, men det må være noe mer ved det for ellers vil ikke perlene sitte)

Heldigvis finnes youtube

This Post Has 2 Comments

  1. sandra sømo

    Angrer på at jei itte kjøpte meg sånn, så det må jei nok gjøre :)… gleder meg til og se resultatet:).

  2. jiiji

    sandra sømo: så etter en til deg neste gang jeg var nede, men de var borte. kanskje de kommer tilbake

Leave a Reply