prosjektene jeg holder på med nå

jeg har to prosjekter jeg jobber med, det første er et Harry Potter skjerf laget med quick knit og det andre er et kalskjede jeg startet på i dag. 

jeg har jobbet med skjerfet en stund og det starter å bli veldig langt, vet ikke helt hvor jeg skal stoppe.

halskjedet startet jeg på i dag, og dette lille tok meg en hel time. de sier starten er den vanskligste og jeg krangler ikke på det. fargene er lyseblå og rosa.

This Post Has 2 Comments

  1. cattzys

    Hvor fikk du tak i den dingsen du bruker å strikke skjerfet på? Har litt lyst til og prøve det der jeg også! 🙂 Driver å strikker skjerf med mønster for tiden… tenkte det som julegaver til besteforeldrene mine siden de uansett har ALT og siden jeg allerede har begynt burde jeg greie å bli ferdig i tide… he he

  2. jiiji

    cattzys: den er kjøpt på panduro

Leave a Reply