Bok: beautiful chaos – Kami Garcia and Margaret Stohl (bok 3)

Bøkene har fortsatt min interesse, men jeg må innrømme at jeg innimellom blir irritert over hvor idiotiske de er. Men det er vel lettere å se ting når man står på utsiden eller bare leser om det.

Balansen mellom alt er ødelagt etter at lena valgte og både bli lys og mørk på sin 17 måne.

Hvis ikke balansen blir gjenopprettet vil den dødelige sin verden gå under.  Men det er vanskelig å finne en løsning og bekjempe de onde når alle som har krefter mister kontrollen. Link har blitt en vampyr som ikke drikker blod men som lever av mennesker sine drømmer og den mystiske john breed er borte.

Vi får bedre kjennskap til flere av lena sin familie i denne boka og lærer oss at de gode kan også gjøre feil.

Og den som er to må ofre seg for at en ny orden skal starte og balansen gjenopprettes, men hvem er den som er to? vi har mange muligheter.

Det skjer mye i boka og det er vanskelig å få frem alt uten å si for mye, men når jeg setter meg ned og skriver merker jeg at det føles som om jeg skriver om to bøker og ikke en. Den første halvdelen som omhandler det å komme tilbake på skolen og søket etter john breed. Og del to som omhandler søket etter han som er to og rettsaken til miriam.

Før jeg leste bok 3 leste jeg den lille novellen som er skrevet om link, dette følte jeg var en fordel.

Leave a Reply