film: Seeking a Friend for the End of the World

 

Hvordan forestiller du deg at du ville oppføre deg om verden gikk under om tre uker? Ville du ha fortsatt som vanlig, ville du ha gitt f? og gjort det du aldri før ville ha prøvd eller ville du bare prøve å ha sex med så mange som mulig.

På starten av filmen, følte jeg virkelig at hovedpersonen var som meg. han gikk videre med livet sitt som om ingen ting hadde skjedd, vel helt til han møtte nabo jenta selvfølgelig. Da forandret alt seg, han fikk posten som hadde kommet feil i løpet av to år og der lå det et kjærlighetsbrev fra jenta som slapp unna. Etter å ha prøvd å ta livet sitt og mislykkes sitter han også igjen med en hund noen forlot bundet fast til han mens han var bevistløs.

Han og nabojenta kaster seg på en tur for at han skal finne kjærligheten i sitt liv og hun skal få kommet hjem til familien sin og se dem før de dør.

Humoristisk verden går under historie jeg bare elsket, men jeg advarer deg verden går faktisk under.

 

Leave a Reply