film: the innkeepers

Når skal jeg lære, hold deg unna amerikansk skrekk.

Egentlig kunne nok dette blitt en god film, i hvert fall med historien og de hintene de legger ut. Dessverre følger de ikke opp og det blir enda en slik film du bare skvetter av fordi de plutselig setter ansikter opp i nærbilde mens det skrikes eller spilles musikk med lyd 5 ganger høyere enn resten av filmen.

Filmen er delt opp i fire deler, hvorfor forstår jeg ikke, kanskje fordi de som lagde filmen ikke klarte å lage flyt i historien og syntes det var best å bryte den opp.

Filmen handler om to personale som jobber de siste dagene ett hotell er oppe, men siden hotellet skal rives har de bare disse dagene på å bevise at det spøker på hotellet.

Vi får høre en tragisk historie om en kvinne som tar livet sitt på hotellet da forloveden forlater henne ved alteret. Men de som eide hotellet var så redd for å få ødelagt ryktet sitt at de gjemte liket i kjelleren til de kunne kjøre det trygt bort og begrave det. Da historien om hva eierne hadde gjort kom frem ble folk rystet og de måtte selge hotellet. Det hadde så stått tomt lenge før den nye eieren hadde kjøpt det og startet opp driften.

I løpet av filmen blir det kastet inn forvirrende elementer som bare forstyrrer. En tidligere skuespiller som nå er alkoholiker og healer, hun kan ved å kontakte åndene fortelle at det er tre ånder på hotellet og at de prøvde å advare hun som tok livet sitt. Men mer av denne vrien hører vi ikke noe mer til.

Det er også i starten av filmen en hysterisk mor og et lite barn som etter hvert forlater hotellet siden de ansatte tydeligvis ikke kan oppføre seg.

En ting frustrer meg veldig i slike filmer ? hvorfor stopper folk for å låse dører når de flykter fra et spøkelse? 

This Post Has One Comment

Leave a Reply