bok: Beautiful darkness: Kami Garcia and Margaret Stohl

bok 2 i serien – Caster Chronicles

Selv om man tror man våkner til en helt vanlig ny dag, vil tapet som akkurat har skjedd forfølge deg.

 

Ethan prøver å komme nær Lena, men hun skyver han bort. Tapet av onkelen hennes skjærer i henne og når hun møter noen venner blir hun overbevist over at hun allerede har blitt mørk. Hun flykter sammen med kusina si og en mystisk gutt som har dukket opp, de er på vei til et sted som i følge legendene ikke har mørk eller lys magi, bare magi i ren form.

Det hun ikke vet er at det ligger en felle for henne der, og det blir opp til Ethan og vennene hans å reise igjennom de underjordiske tunellene for å redde henne.

Jeg var litt sliten etter de siste to bøkene mine, og gledet meg ikke akkurat til å kaste meg over en ny kjærlighets historie, men denne boka viste seg å være mørkere og mye mer fylt av magi enn den forrige. Den ble fort hørt ferdig og allerede startet på neste bok.

Leave a Reply