poteavtrykk i maten

Jeg har akkurat laget meg to brødskiver og satt dem på skrivebordet for å spise dem mens jeg ser på tv serier, men jeg kjenner det kan være en god ide å gå på toalettet før jeg setter meg.

Jeg vet at det er risiko å sette mat på skrivebordet, men siden jeg bare skulle være borte noen sekunder trodde jeg det skulle gå bra. Og jeg hadde delvis rett, ingen katter spiste maten min.

Men jeg var ikke forberedt på en katt skulle hoppe opp når jeg ikke satt der, og når jeg hørte asjetten klirre forsto jeg at det var en katt på skrivebordet. Når jeg kom ut av badet satt sirius på toppen av veggen ovenfor skrivebordet og så skremt på meg, han følte han hadde gjort noe galt.

Komisk sier jeg rolig til han at det går nok bra, så lenge det ikke er poteavtrykk i maten min. du skal være forsiktig med hva du sier, for ikke var det bare poteavtrykk på den ene brødskiva, det var peanøttsmør poteavtrykk bortover på skrivebordet også.

Det var ikke noe annet å gjøre enn å lage meg ny brødskive, og når jeg kom inn med maten denne gangen sa jeg til Sirius at han fikk kose seg mens han vasket potene sine.

Leave a Reply