film: The haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia

Dette er min type film. Spøkelser med en historie og fortelle og idiotiske mennesker som ikke vil se. Den var kanskje ikke så skremmende, jeg har nok sett for mange skrekkfilmer nå, men jeg koste meg.

En liten familie flytter til et hus som har stått tomt lenge, de har kjøpt huset av banken fordi den forrige eieren døde. Moren i familien er plaget av spøkelser og tar medisiner for å slippe å se disse, men når de kommer til dette huset blir jentungen venn med den tidligere eieren. Det er også en tante med samme talentet som prøver å overbevise moren om at jentungen prater sant.

De får også besøk av den lokale presten som kan fortelle at eiendommen dems tilhørte en stasjonsmester for lenge siden. En stasjonsmester var en mann som gjemte slaver og hjalp dem å rømme. I området nå ble han sett på som en helt og de kunne regne med å få besøk av folk som ville se reiseveien til forfedrene. Stasjonsmesteren som også stoppet ut dyr ble tatt av en mobb mennesker og hengt og brent.

I tillegg var det mange slaver som ikke overlevde fluktforsøket, med andre ord dette var en tomt med mye historier og mye død. Men er alle spøkelser slemme? Og hvordan vet man forskjell?

Filmen er basert på en sann historie.

Leave a Reply