Nettie`s Legacy regler (det er ikke store forandringer fra pinstar sine)

REGLER

1: det er ikke lov å bruke juksekoder (med unntak av oppsett, fiksing av bugs, grafiske ting som ikke påvirker spillets gang)

2. ingen moods eller andre nedlastede ting som gir fordeler i spillet. ting fra sims 3 store teller ikke da dette blir sett på som en del av spillet. ( ting som er malt om eller har samme funksjon og pris som vanlig i spillet kan brukes)

3. du teller poeng i løpet av 10 generasjoner

4. ikke lov å restarte (ikke lagre) spill for å påvirke handlingen i spillet.

5. det er kun de med blodlinje til start simmen din og foreldrene til barna som fører generasjonen videre som får lov til å samle poeng.

Det er lov å adoptere barn og dyr, eller å flytte inn kjærester men disse får ikke tjene poeng. Du kan kun bruke flytte inn, gifte seg med eller adoptere mulighetene. Ikke lov å gå inn i edit town og flytte inn simmer eller dyr på denne måten)

6. ikke lov å bruke premier/ eliksirer/mat/ objekter til å gjøre simene yngre igjen eller stoppe død.

7. ikke lov å gjenopplive simmer

Start

Start med å lage deg en sim I cas, hvordan den ser ut, hva slags opphav, personlighet og ønsker velger du fritt.

Velg tomt du skal spille på, den må være tom. ( om du ønsker å plassere familien din på et område uten tomt kan du lage tomt plass inne på edit town)

Gå inn på edit town før eller etter du har plassert familien, men før du starter å spille. Sett opp nabolaget slik at den dekker alle utvidelsespakkene du ønsker å spille med. Dette kan du kun gjøre før du starter å spille, med unntak av nye utvidelser som kommer underveis. Du kan kun legge til familier i nabolaget på starten.

Bruk koden: testingcheatsenabled true og så familyfunds (etternavnet på familien) (1800) for å sette mengden penger ned på 1800 simlioner.

Sett så inn koden testingcheatsenabled false for å slå av avansert kodefunksjon, står denne på når du spiller har spillet større sjanse for å få bugs.

Trykk på tilbake til spill og du er i gang.

Husk at du ikke kan bytte tomt under spillet så det lønner seg å starte på den største tomten.

POENG:

Generasjon: du får ett poeng for hver generasjon som blir født inn i familien. Startsim er generasjon 1 og du starter derfor med ett poeng. ( det er kun barn som er i direkte blodlinje med startsimmen din som teller)

Maling: for hver sim i familien du maler portrett av og henger opp på veggen får du 1 poeng.

Livsønsker (LW): for hvert livsønske simmene klarer å gjennomføre får du 1 poeng. Maks 1 poeng pr sim og pr ønske.

Livslykke (LH) : for hvert 100 livslykke poeng simmen din får, får den 1 poeng ( man kan ikke slå sammen poeng fra flere simmer)

Penger: 1 poeng for hver 300 000 familien har i verdi når spillet slutter.

SLUTT

Utfordringen slutter når det første barnet i generasjon 10 blir født, når alle simmene i blodlinja er døde, eller at man velger å slutte grunnet problemer eller at man går lei.

UTVIDELSES PAKKER

Jeg spiller med at alle fordeler og ulemper i pakkene du spiller med teller, unntaket av dette er regel 6 og 7

Ønsker man å kunne bruke disse funksjonene anbefaler jeg 1 minuspoeng pr bruk/ gjenopplivning

This Post Has 3 Comments

  1. Marie

    Hmm, denne legacy utfordringen var faktisk forståelig! Jeg pleier å lese dem på engelsk, og da tar det så lang tid, så jeg orker ikke lese alt. Jeg lagrer den, for å prøve den! Den virker ganske morsom, for jeg er veldig glad i å leve mange generasjoner 🙂

  2. jiiji

    Marie: uten om å fjerne noen små pirketing som jeg ikke synte passet er den veldig lik originalen. men jeg har spilt denne utfordringen siden tidlig sims 2 og hver gang noen spør meg sier jeg at det ser ekstremt mye ut når du leser igjennom reglene, men egentlig er det så enkelt som ingen juksing og tell poeng.
    men enkelte må ha alle ting avgjort for seg og alt stående og da blir slike utfordringer uendelig lesestoff.
    jeg pleier å si at pinstar og hans legacy challange har gjort mer for sims spillene enn alle utvidelses pakkene tilsammen.

Leave a Reply