film: tower of terror

Jeg viste dette var navnet på en attraksjon i Disney world, og når jeg så link til denne på youtube trodde jeg det var filmen de viser inne i attraksjonen jeg skulle se. Jeg forsto det var en hel film med en gang siden jeg så den varte i godt over en time. Problemet var at det var 30 minutter til legge tid, men jeg tok en rask vurdering mens filmen startet, jeg må jo se den.

En Disney skrekk film sier jo i seg selv at den ikke kan være så ekstremt skummel, men her har nok vanen med å se skrekkfilmer mye å si, for den er god, selv om den er langt fra the ring eller eksorsisten.

For 60 år siden skjedde det en ulykke på Hollywood tower hotel, fem personer forsvant da heisen låste seg i 11. etasje. Ingen vet hva som skjedde med dem.

Når en journalist som jobber hardt med å få bygget opp en knust kariere får det som virker som hele historien rett i hånden, drar han og niesa hans til hotellet for å ta bilder. Her oppdager de fort at spøkelser er ekte og journalisten strever med valg om han skal hjelpe spøkelsene eller om han skal skrive historien sin.

Dette er en Disney familie film så det er vel ikke så overraskende at den har en happy, happy ending

dette er hele filmen!!!

Leave a Reply