par i hjerter

Når du har hatt en hard start på dagen, er det koselig å snuble over søte og koselige ting som gjør deg i godt humør.

På vei ned til å ta blodprøver i dag, syntes jeg at jeg så noe rart på en av steinene langs veien. Når jeg så nærmere etter så jeg at det var et ekorn som satt og solte seg der. Jeg stoppet opp og lurte på om jeg skulle ta bilde av det, men jeg sto for langt unna og telefonen var veldig godt pakket ned.

Jeg sto å så på det fra avstand til det flyttet på seg av seg selv, jeg måtte passere forbi der han hadde sittet og når jeg gjorde dette tittet jeg opp i trærne. Der var han og kjæresten hans. De løp opp og ned trærne og i sirkel rundt trestammene og flørtet. Hele senen var som tatt ut av en Disney film og jeg sto fortryllet og så på dem.

Nok en gang tenkte jeg på å ta bilde, men det var det at det var pakket så godt inn under klærne mine + at jeg ville la dem være i fred.

Når jeg gikk opp igjen, hadde jeg flyttet telefonen til jakkelomma og bestemt meg for at jeg skulle ta bilde om jeg så dem igjen, men det gjorde jeg ikke.

Å stå i sola og se på lekne ekorn gir deg virkelig vår følelse.

Leave a Reply