film: Life of Pi

Det tok meg lang tid, men endelig fikk jeg sett filmen. En nydelig film om en gutt som havner på det åpne hav i en livbåt sammen med en Bengal tiger.

Filmen var som forventet og jeg forstår hvorfor folk sammenligner historier for å finne ut av hvilken som var ekte, og selv synes jeg ikke historien er så urealistisk.

Jeg har faktisk hørt om flytende øyer før, kanskje ikke som er giftige og som har tenner i bladene sine, men når planter lager røtter som ikke sitter fast i bunn, kan de lage små øyer (flyteplanter), at planten slipper ut syre om natta må i så fall ha noe med planten å gjøre, men det finnes kjøttetende planter, ingen tvil om det.

Det jeg skulle ha likt å vite var hvorfor båten sank, men det er slik min nysgjerrighet virker.

Koselig film, men litt lang introduksjon. 

Leave a Reply