film: rive rolf

Dette var en utrolig koselig film

Selv om det ikke er første, og sikkert ikke siste film om spill figurer, må jeg innrømme at det var veldig morsomt. De å kjenne igjen figurene i bakgrunnen og det klødde i fingrene etter å spille disse arkadespillene selv.

Filmen handler om rive rolf som på 30 år jubileet av spillet, føler seg alene. Han er lei av å være den slemme, den ingen vil være venner med og han som ikke blir invitert til feiringen av jubileet. de forteller han egentlig at han bare er dum og at han aldri kan bli noe, for å motbevise de i spillene og å få lov til å flytte inn i huset, stikker han til ett annet spill for å prøve å få en medalje.

Han havner i et krigsspill og får medaljen sin, men på vei ut igjen havner han i et skip og tar med seg en av de slemme fra det spillet og tilfeldigvis havner i bilspillet sugar rush. Her møter han en irriterende liten jente som stjeler medaljen for å få være med i billøpet, dette setter spillet i opprør fordi hun er en feil i spillet og hva enn som skjer må hun ikke få lov til å delta, hvis brukerne ser en feil i spillet vil det nemlig bli stengt av og resten av figurene blir arbeidsløse, den lille jenta vil da dø siden hun ikke kan forlate spillet slik som alle de andre kan.

Leave a Reply