pjuskete perle sommerfugl

This Post Has 8 Comments

 1. Nomana

  Åhh jeg elsker å lage perledyr…noen sjanse for at du vil dele oppskriften??

 2. jiiji

  Nomana: på sommerfugelen? den er fra boka ingrid moras perledyr. har scannet inn alle oppskriftene så kan sende deg den på mail om du ønsker. legger den ikke ut her på bloggen siden den ikke er min.

 3. Nomana

  Den boka har jeg, så da har jeg oppskriften 🙂 Har nok bare oversett den i farten…tusen takk 🙂 Jeg har også boka hennes som heter Nye perledyr, men den har jeg ikke fått sett på ennå….

 4. jiiji

  Nomana: side 54 – 55. jeg brukte en annen farge på kroppen siden jeg ikke hadde sølv eller blanke perler. jeg festet også de bakerste vingene på rad 5 og 6 isteden for 3 og 5. dette fordi perlene på rad 3 ikke ville samarbeide.

 5. Hege

  Hei! Jeg er veldig interessert i å få tak i oppskrifter av perledyr.
  Jeg skjønte det slik at du hadde scannet inn noe?
  Forstår hvis det er er litt for mye jobb å sende meg alt, men har du oppskrift på en kul papegøye så blir jeg veldig takknemlig hvis du kunne ha mailet meg denne?

 6. jiiji

  Hege: så lenge jeg får plass i mailen skal du få hele boka

 7. Irene

  hei, kunne du sendt meg oppskriftene på mail også ? da hadde jeg blitt kjempeglad =)

 8. jiiji

  Irene: mail på vei

Leave a Reply