en hvesende pus

Det er ikke så sjeldent at jeg hører luna hvese i leiligheten, enten sier hun stopp til Sirius eller så leker hun med seg selv og er i full slåsskamp med noe usynlig på gulvet. Men i natt skjedde det rare, jeg hørte Sirius hvese for første gang.

Om du spør dyrlegen på Ekeberg kan de nok bekrefte at Sirius kan hvese og flekke tenner og bite? de var i hvert fall livredd han.

Jeg gikk bare inn og løftet han ut av buret og så oppgitt på dem, dere vet dere snakker om verdens snilleste katt? Katten som forsiktig slår på bena dine med klørne inne om du står på han.

Men i natt hveste han, og jeg lå i senga og prøvde og ikke le. For hva hveste han på? Den eneste logiske forklaringen jeg har klart å komme frem til er persiennene han ikke klarte å åpne. Han hadde stått og prøvd en liten stund da han plutselig hveste og stakk.

Katter er evig live underholdning

Leave a Reply