det finnes gode senger, og de sengene mamma ikke vil at du skal finne

Alle ønsker at de var en katt, i hvert fall når de ikke får sove fordi ett ben er stivt eller en arm ligger i veien. Da er det bare å sende et lengtende blikk til katten som bare tok en sirkel rundt seg selv før den la seg ned og sovnet som en stein.

Det virker som om katter kan sove alle steder, men selvfølgelig er noen steder bedre enn andre. Varme steder er et stort pluss, det er også myke steder, men ingen av disse er nødvendige om det finnes et sted med grov oversikt eller mye nærhet.

Som katter flest har kattene mine faste soveplasser, ikke en men 5-10 hver.  Stoler bokhyller og egentlig alle overflater må testes ut.

Men en kveld fant luna noe av det beste hun kunne forestille seg, mamma hadde nemlig lagt teppet sitt på gulvet og da måtte det jo være lov å ligge på det?

Pels pleddet mitt er kjempe mykt og varm og jeg har «kranglet» med Sirius om det før.

Men det lå ikke lenge på gulvet og når jeg våknet i dag tidlig lå det en katt og balanserte ytterst på stolen teppet ligger på. Med trøtte øyne og spisse ører satte hun seg opp og så spent på meg, dommens time, ville jeg jage henne vekk eller bare gi henne en klapp og vise at det var ok.

Mest var jeg fasinert over at hun klarte å ligge så langt ute på kanten uten å falle ned, men hun fikk klappen sin og med dette godkjennelse om at teppet var ok å sove på.

Så nå er det å gå ut på jakt etter enda et sted, et sted jeg sier nei og hvor hun ikke får sove. ( dette er klesskapet mitt, hennes favorittplass og absolutt forbudt)

Leave a Reply