et smykke til mamma
i dag har jeg jobbet med et smykke til mamma, det er det samme blomsterdesignet jeg brukte på mine første smykker, men med en stein i midten. blomstene er orange og gule. den store jobben var å få til slutten, mamma tåler ikke metall så det ble mye tenking og prøving, er fornøyd med resultatet.

This Post Has 6 Comments

 1. cassandraen

  Så flink du er :)) Din mamma blir sikkert kjempe glad <3

 2. jiiji

  cassandraen: jeg sendte bilde til henne, hun gleder seg til å se det i kveld.

 3. Tone

  Det var fint ja =)
  Ett tips når det gjelder nikkelallergi/ eller andre metaller.. er å påføre litt blank negllakk på metallet. Det funker ihvertfall for meg 😀

 4. jiiji

  Tone: hun har det på noen smykker hun er veldig glad i, men nå fornye hele tiden, hun er vist veldig allergisk. hun tåler kirurgisk stål, men det er det eneste metallet.

Leave a Reply