film: Wrong turn

Huff som jeg satt skuffet igjen, har ikke jeg sett denne filmen i minst 8 forskjellige versjoner?

Når jeg skulle velge film i dag lot jeg omtalen få avgjøre, akkurat i det jeg trykket på spill av så jeg den bare hadde fått tre stjerner, virkelig ikke en bra karakter. Men når en film lover noe for en som tror de har sett alt innenfor grøsser sjangeren, de lover en film som overasker og drar det så langt som å si Jason dra hjem, vel da er forventningene høye.

Men for alt jeg vet er dette den første av slike filmer, og at alle jeg har sett senere er basert på denne, det tar mye graving for å finne ut av slikt, men jeg hadde virkelig sett hver eneste sene i filmen, i en annen film.

Filmen starter med å vise et par som klatrer i en fjellvegg, mannen kommer først opp og jubler, men det tar ikke lang tid før jubelen slutter og liket hans blir kastet over skrenten. Kjæresten som ikke har kommet opp fjellveggen enda merker at hun blir heist opp og i desperasjon kutter sikkerhetslinja.

Så følger vi en mann på vei til et jobbintervju, han er utdannet lege (eventuelt utdanner seg enda) og tror han er smart når han finner en omvei igjennom skogen når trafikken på motorveien går i stans. Men han er ikke så flink til å holde øynene på vegen og kolliderer med en campingbil som står midt i veien. Det viser seg at noen har lagt igjen piggtråd over veien for å stoppe biler.

Og fra dette punktet er det drap, jakt, flukt og overlevelse som gjeller. Det bor vist noen i skogen som har hvert isolert fra andre mennesker (de som de møtte spiste de) innavl og psykoser gjør dem til monstre.

Som sagt, ikke noe jeg ikke har sett en del ganger før, men disse folkene var spesielt dumme og jeg vurderte flere ganger å slå av filmen grunnet at jeg kjedet meg og at jeg var frustrert på dem.

< du blir jaktet på i en stor skog og på toppen av en haug står det et vakttårn, dette vakttårnet har utstyr og utsikt over hele skogen på alle sider. Hey jeg fant noen nødlys la oss tenne dem, og når vi er oppdaget prøver vi å skjule dem >

This Post Has 2 Comments

  1. cassandraen

    Den filmen har ikke jeg sett… Men kanskje like greit det da ;))
    Fin blogg du har :))

Leave a Reply