katt – et velpleie produkt?

Hudpleie: Noen gang lurt på hvorfor jeg har så myke og fine hender? Det er ikke hudkremen eller såpa jeg bruker. Det er den totale kjærligheten til en katt når han koser seg på det meste.
Sirius biter ikke, så når han begynner å slikke deg kan du ta det med ro, han koser bare tilbake. Men innimellom kan kosen ta litt av og da sitter han å bytter på å vaske potene sine og hendene mine. egentlig tror jeg ikke han bryr seg om hvor tunga treffer, bare han får være med på å kose.

Men når han fanger en hånd og slikker den rosa, da får jeg en hud behandling som er utrolig. Den rue tungen hans renser huden utrolig bra, og selv om det kan svi litt der og da, etterlater det en silkemyk hud.

Massasje: Kattene har en egen måte og bevege seg på, og spesielt når de går opp og ned ryggen din føles det ut som om potene er designet for å gi oss massasje. Det er som om de vet akkurat hvor de skal sette trykket og småmuskler har kjempe godt av en katt over ryggen.

Problemet med dette er å få katten til å bli på ryggen og ikke bare spasere over, de har nemlig liten interesse av å gå frem og tilbake for din del.

Varme: ikke noe behov for dyre varmetepper eller varmeputer når du har en katt. Et tynt teppe er egentlig alt du trenger for å få følelsen av at du sitter med en ovn på fanget. Selvfølgelig har du følelsen uten teppet også, men vil du bli varm over hele kroppen holder det med et tynt teppe og en katt liggende på det ett sted. De er utrolig gode til å holde deg varm.

Trening: om du har en innekatt vet du at kattene må aktiviseres, å ha en katt som synes sisten er det morsomste han vet er det samme som en god joggetur. Du får også trent andre muskelgrupper siden du hele tiden må bøye deg eller løfte på noe. Hele poenget med sisten er jo å bli fanget og få kos.

andre praktiske bruksområder for en katt

Obs: Katter har forskjellige personligheter og det er ingen garanti om at en katt har alle, eller noen av disse egenskapene. 

katter er levende dyr og bør kun skaffes hvis du liker dem, har tid til dem, økonomi til å ta vare på dem og kan ta på deg ansvaret for den.

 

Barn under 16 år skal ikke ha hovedansvaret for dyr.

Katter har en gjennomsnittlig levealder på ca. 15 år, de kan bli opp til 30. tenk nøye igjennom livsplanene dine før du skaffer deg en katt.

This Post Has 6 Comments

 1. The Last Wild

  Selv synes jeg ikke at katter er veldig dyre økonomisk sett, man må jo ha en økonomi i det hele tatt. Men en katt koster meg 100kr ekstra i måneden i for 🙂

 2. jiiji

  The Last Wild: vel de er ikke så dyre, frem til de trenger en veterinær sjekk. jeg har forsikret begge mine da.

 3. The Last Wild

  Har bare kastrert, kanskje 500,- ellers så titter vetrinæren bare på de når de går forbi når hun er her å vaksinerer hestene

 4. jiiji

  The Last Wild: det er jo bra da, sirius fikk problemer med magen og bare røntgen bildene og undersøkelsen kom på godt over 10 000 kr

 5. The Last Wild

  Da var vetrinæren din dyr for å si det slik. Vetrinæren her tok ultralyd og ga kortison + vaksiner til 3 pluss at hun kom hit for 5000,- ca. og dette var til hest

 6. jiiji

  The Last Wild: de tok vel 10 bilder og det var et mareritt. vi tolket dem ikke som dyre, men som dårlige. de hintet ganske sterkt om avlivning, men siden jeg hadde avlivet den forrige katten min ville jeg høre med noen andre først. de så bare på journalen og sa han har en klem på tarmen, pass på hva han spiser så er det ikke noe problem….

Leave a Reply