film:Bless the child

Det er første gang på 2000 år at man kan se betlehemsstjerna, men slikt bryr ikke Maggie seg om.

Men en kveld dukker søsteren hennes opp med en 8-9 dager gammel baby som ikke oppfører seg helt normalt og stikker. Maggie blir sittende igjen med en autistisk unge.

Selv om Maggie er litt usikker på diagnosen til jenta ser hun at hun sliter og får starte på en spesialskole. Alt er normalt frem til Cody vekker en død due til live igjen.

Samtidig blir barn drept og de har alle samme merke på armen, en kult er ute etter en spesiell unge som blir født på en spesiell dato.

Selv om Maggie blir advart mot å miste jenta si, er det lite hun kan gjøre når søsteren kommer for å hente henne sammen med den nye mannen sin, selv om Maggie nekter, klarer de å kidnappe ungen ut av soverommet.

Det er en uke til påskeaften, en uke paret har på å forandre synet til den lille jenta og få henne til å tilbe djevelen istedenfor gud. Maggie kaster seg inn i kampen med alt det onde for å prøve å beskytte Cody.

Det ble litt mye kristendom, engler og meldinger fra gud i denne filmen, men Sikkert mange som vil like den grunnet sin klare beskjed om at gud alltid er der.

Hun jenta som spiller cody er genial.

Leave a Reply