film: Seconds Apart

Et par tvillinger har full kontroll på skolen, alle vet hva de kan gjøre, men ingen prater om det. under en fest tar flere gutter livet av seg selv, men politimannen som etterforsker saken mener det må ligge noe mer bak.

Mens han pater med elevene på skolen får han høre om tvillingene og hvordan ingen ville ha husket om de var der eller ikke. Mens politimannen prøver å finne ut av hva som skjer med tvillingene fortsetter tvillingene sitt prosjekt. De prøver å føle noe, kanskje bare følelser, hva får vi egentlig aldri vite.

Men det oppstår problemer når en ny jente dukker opp og den ene forelsker seg.

Egentlig sitter jeg igjen med blandede følelser, det er mye i filmen jeg ikke helt klarer å akseptere i hodet mitt (og når det kommer til unaturlige ting er jeg ganske åpen). Men du får en liten smakebit av mange historier som egentlig ikke har noe med saken å gjøre.

Men jeg så hele filmen uten en pause og slo den ikke av, så den må gå under ok lista. Tror det skal litt til for å «frelse» meg for tiden.

Leave a Reply