film: The Invisible
Nick er en ganske vanlig ungdom, han er smart og stille og tjener litt ekstra penger ved å selge skoleoppgaver til de på skolen. Ham har planer om å stikke av til England for et skrivekurs for ting er ikke helt som de burde være hjemme.

Men ved en feiltagelse får en av jentene på skolen høre at det var hann som tipset politiet om smykkene hun hadde stjålet og ved hjelp av noen venner angriper de han og etterlater han i skogen.

Neste morgen går Nick tilbake til skolen men oppdager fort at ingen ser eller kan høre han, han ser ikke ut til å ha noen innvirkning på verden rundt seg i det hele tatt. Det tar ikke lang tid før han innser at han ble drept.

Han får se hvordan folk rundt seg egentlig er og har det i det han går fra venn til venn, det er kun når fuglen utenfor vinduet hans dør at han innser at han ikke er død allikevel. For mens kroppen til fuglen kjemper om å holde seg i livet sitter den på skulderen hans, men i det den taper kampen forsvinner den.  Ute i skogen ligger han midt i mellom liv og død.

Han prøver desperat å få oppmerksomheten til de som leter etter han, og det viser seg at dyr kan se han. Problemet er at de ikke forstår han. Men så oppdager han at hun som angrep han kan høre han, nå må han klare å overtale henne til å fortelle hvor han er slik at han kan overleve.

Dette er en film som dukker inn i historiene til folk, selv om du bare får smakebiter av dem forstår du at historien har formet dem, kanskje ikke slik de selv ville ha ønsket. at filmen er met som thriller er det ingen tvil om, men jeg satt aldri med en følelse av spenning eller redsel. Jeg viste egentlig hele tiden at det kom til å gå bra, det eneste jeg lurte på var hva som ville skje med henne og kjæresten hennes.

Den var fascinerende nok til å se en gang, men har ingen sterke følelser for å se den igjen eller anbefale den. Fin film om du bare vil ha noe å se på som er litt tungere en Disney.

senen med mannen på sykehuset var ikke med i den filmen jeg så… enten klippet ut av filmen i helhet eller klippet ut av den på netflix.

Leave a Reply