mitt første perledyr

nesten ferdig, mangler en vinge.
første bilde bare kropp


ser jeg har mye å lære, men ikke ille til å være første forsøk.
noen som kan se hva det skal være?

This Post Has 9 Comments

 1. Trulte

  Det så artig ut. Men er sikkert veldig pirkete og det er ikke noe for meg. Kan det være en sommerfugl eller noe slikt det skal bli.

 2. jiiji

  Trulte: øyenstikker

 3. Trulte

  Aha…tenkte på det også…Men tenkte at de ikke var “pene” nok…:-)

 4. jiiji

  Trulte: jeg har virkelig ikke fått til vingene, men tror det er fordi jeg har for myk tråd. hadde de hvert rette slik de skulle og ikke tvinnet seg hadde det nok hvert lettere å se.

 5. Trulte

  Nå var det øyenstikkere i naturlig form jeg mente ikke var fine nok altså…Dine syns jeg var fine jeg. 🙂 Jeg drev med litt sånn perling på 80-tallet men ikke dyr altså, bare litt annet smått. Og jeg hadde to forskjellige tråder jeg brukte, en myk gullfarget, og en brun farget sak som var tynn men stiv, den ble den gangen kalt for nelliktråd….:-) Den finnes enda kjøpte en på Panduro i høst.

 6. jiiji

  Trulte: takk 😉
  jeg har brukt nylontråd, den er stiv, men i oppskriften står det messingtråd. jeg regner med at den er stivere.
  men mest av alt lærer jeg meg å lage dyrene for å få litt forståelse av hvordan ting bygges opp. jeg er jo helt på starten og har en lang lærings vei å gå.

 7. Trulte

  Begge tråden jeg brukte var av messing og det var den jeg kjøpt på Panduro også. Og den gullfargede er myk, jeg lagde små drueklaser av små perler av den bl.a ….Men tror selv om den er myk at den er lettere å forme enn nylon tråd.

 8. jiiji

  Trulte: da var øyenstikkeren min ferdig. skal nok kjøpe bedre tråd før jeg kaster meg i gang med neste.

Leave a Reply