bok: Bitter Blood – Rachel Caine

Bitter Blood (The Morganville Vampires, #13)
 

Det er ikke mye igjen av magien og den gode følelsen fra bok 1. for hver bok som kommer føler jeg at historien blir dårligere og dårligere og jeg ønsker at det snart skal stoppe, men enda leser jeg dem.

Jeg må innrømme at det var en prøvelse å komme igjennom denne siste boka og da den var ferdig var jeg sikker på at hun endelig hadde avsluttet serien, men på nettet blir jeg motbevist. Det er to bøker til planlagt.

I boka fortsetter vi å følge Clair og vennene hennes i byen full av vampyrer. Nå tar vampyrene av og dropper alt av skuespill om at de prøver å være venner med menneskene. De nå 5 beboerne av glasshouse havner selvfølgelig i midten som vanlig.

Det har flyttet inn en ny jente i huset, ikke det at det var noen valg, Miranda døde i forrige bok for å redde Clair, og vi vet jo at huset tar vare på alle som dør i det.

Leave a Reply