film: whisper

De tror de bare skal gjøre et siste kupp for å få penger til å åpne restauranten sin, bare å kidnappe et barn, holde han en stund og få mange penger. Man vet ikke helt hvem man jobber for, men det er vel ikke så farlig, du skal jo bare ta deg av et lite barn.

Men hva om dette barnet ikke er så hjelpeløst som det først kan virke som, hva om han er en fallen engel, en demon som liker å manipulere folk til å ta livet av hverandre.

Let the game begin

Nok en grei film, ingen store overraskelser eller elementer som virkelig skremmer, men jeg tror jeg har sett så mange grøssere nå at det nesten er til å forvente. Typiske amerikanske skvette sener som har satt inn bare for å få deg til å skvette, men som kanskje ødelegger mer en dem hjelper.

Men gutten er herlig uhyggelig og jeg skulle ønske de satte litt mer fokus på han og hans onde evner og fjernet noen av disse klassiske skrekk elementene. Søte sorte ulver forresten.

This Post Has One Comment

  1. kristinerosok

    Har ikke sett den filmen, men den virka spennende! 😉

Leave a Reply