film: The Human Centipede (First Sequence)

Noen filmer er lagd for å være syke, dette er en slik film. Den faller midt i mellom alle grøssesorteringer man har. Etter min vurdering er dette fordi den er for dårlig laget.

To jenter jeg gjerne ville se lide etter 30 sekunder med dem på skjermen blir fanget av en gal kirurg som prøver å lage ett menneskelig tusenbein. Dette skal han gjøre ved å sy personene sammen og dette er også en eneste ekle tingen i filmen.

Først trodde jeg de skulle lage en psykologisk grøsser med hovedfokuset på denne gale kirurgen, jeg trodde også en liten periode at dette skulle bli en film som hostel med sener du bare må se samtidig som du vil skrike og se bort.

Det at denne geniale kirurgen ikke får med seg den største feilen i prosjektet sitt, at ernæringsmelding er det umulig uten om å forandre på fordøyelsessystemet til menneskene. Ødelegger litt den geniale sprø kirurgen sitt omdømme som genial.

Idiotiske politifolk og handlinger av de fangede jentene som får meg til å tenke at de bare kan ha det så bra.

Ikke klarte filmen å sjokkere meg, skremme meg eller få meg til å tenke, det er kun synet av disse stakkar menneskene sydd sammen som kommer til å bli værende, og det hadde jeg sett for lenge siden på youtube.

Med andre ord, traileren er mer en god nok til å få med seg filmen.

Leave a Reply