tv serie: american horror story ( sesong 1)

Jeg har alltid følt at skrekk i serier blir dratt ut og er lite skummelt, dessverre kan jeg ikke si at denne serien har forandret den oppfatningen, men selv om jeg ikke kryper redd til sengs hver natt er jeg kjempe fasinert.

Jeg elsket serien og når jeg ikke så på episodene lå jeg og tenkte på muligheter og hvordan ting kunne henge sammen, eller ikke henge sammen. Jeg fant hull i historien bare for å få dem dekket igjen neste episode.

Jeg så en del kjente skrekkfilmer i løpet av episodene, men jeg tror vi har kommet til det punktet hvor det skal mye til for å lage en skrekk historie som ikke minner om en annen. Alt i alt vil jeg si den går i samme retningen som hånden som rørte voggen.

Jeg anbefaler denne serien på det sterkeste, selv om det skumleste er introen, og den er ikke så veldig skummel.

Gleder meg til å starte på sesong 2

This Post Has 2 Comments

  1. jan ove vik

    Sesong 2 er nettopp startet på Fox Crime her i norge:P

  2. jiiji

    jan ove vik: jeg laster ned, men de har ikke kommet veldig langt på sesong 2 i usa heller.

Leave a Reply