Ouran High School Host Club
Dette var en animasjons serie som ikke passet meg, selv om jeg fikk serien opp i vrangstrupen allerede i første episode, prøvde jeg ut fire til før jeg ga opp. Det var rett og slett for mye som ble feil for meg i denne serien.

For det første likte jeg ikke måten jenta blir tvunget inn i klubben på, at hun skylder dem en hel haug med penger for en vase som knuste fordi de pushet henne, er bare kvalmende.

Jeg klarte aldri å sette meg til ro med den lille gutten og tvillingene som leker som de er elskere heller. De balanserer på en veldig tynn tråd om hva som burde være greit og for meg ble det rett og slett for mye.

Men selv om jeg synes det ble for mye kan jeg se at de holder seg innenfor grensene og at det ligger en kjærlighets historie bak i kulissene, så jeg forstår at andre kan like serien.

Alt passer rett og slett ikke for meg.

This Post Has One Comment

Leave a Reply