Kalender oversikt på nett

Selv om jeg er en erfaren julekalender jakter, må jeg innrømme at sider som oppsummerer kalenderne og deler dem inn i grupper er genialt. Med hjelp av slike kan jeg bruke mye mindre tid på å lete opp kalenderne og heler bruke tiden på å finne svarene.

 Nå lever jeg i den tro at min liste er best, for selv om den ikke linker til noen av kalenderne og mange kalendere blir silt bort i løpet av desember, så er min liste med svar.

Men skulle du ønske å se på de jeg ikke tar, eller ønsker å finne link til dem er dette en genial side, den er kanskje en av mange, men den første jeg har sett som har med blogg kalendere (og det er somregel større sjanse å vinne i bloggkalendere siden mindre folk deltar)

Må også innrømme at den vant hjertet mitt ved å ta meg inn i kulden etter  å ha fått døra slengt så hardt igjen foran  meg et annet sted .

Ta en titt her

Leave a Reply