sailor moon sesong 5 (sailor stars)

Ja jeg er fullstendig klar over at jeg har hoppet over en sesong, jeg viste bare ikke dette når jeg så den. Jeg la merke til at jeg hadde hoppet ett år frem i tid og det var to ganger jeg lurte på hva jeg hadde gått glipp av, men ikke før jeg satte meg for å se det jeg trodde var siste sesong, fant jeg ut av feilen. ser sesong 4 nå.

I sesong 5 har usagi blitt 16 år og det kan se ut til at forholdet mellom henne og mamo-chan holder på å ta ett skritt videre. Dessverre blir alt ødelagt av en ond dronning som har kastet sin forbannelse over jorden ved hjelp av et speil. De første episodene av sesongen er en non stop historie om henne.

Men når hun er slått dukker det opp en ny ond dame, eller ny er hun ikke fordi du vet det var hun som vekket dronningen til live. Hun leter etter stjerne frø (star seed) som hun samler på og ved hjelp av dem skal hun ta over hele universet. Problemet er å finne ekte stjerne frø, og hun er ikke veldig tålmodig.

Mamo-chan reiser på skole i usa og under hele sesongen skriver usaki brev til han, men får ikke noe svar. Det vi vet og ikke hun, er at flyet hans ble truffet av en av galaxia sine stråler.

Det dukker også opp mange nye krigere, de fleste slemme men også tre stykker i svarte klær som virker å være gode. Hva har disse tre jentene til felles med de tre guttene i det super populære bandet.

Her dukker også alle krigerne opp igjen, alle er der for å passe på prinsessen deres, men prinsessen ser ikke ut til å ville bli passet på, hun vil bare elske alle.

Min utrolig store skuffelse over introen ble lettet med avslutningen, og jeg satt da og tenkte at dette var den perfekte avsluttingen på serien, ikke viste jeg at det var avsluttingen, da hadde jeg nok nytt den litt ekstra.

Dette var i mine øyne helt klart den beste sesongen

This Post Has 2 Comments

  1. jiiji

    Helene H. Vinnes: takk

Leave a Reply