Sailor moon sesong 3 (sailor moon super)

En mann I forsker drakt har onde planer og nok en gang må Usaki og vennene hennes redde verden. Først en og en merkelig fiende om gangen. Jakten er etter rene hjerter og den første som blir angrepet er Rei.

Når alt håp er ute og alle krigerne er fanget, da dukker det opp to nye krigere. De har sterkere krefter en våre jenter og spørsmålet om de er venner eller fiender er noe som går igjen i sesongen. Dette blir vel avgjort i siste episode da de utfordrer sailor moon og hun slår dem, slik vinner hun deres allianse.

Halvveis inn i sesongen dukker også chibi-usa opp, hun har blitt sendt tilbake i tid for å få trening og venner. Hun forandrer seg nå til sailor chibi moon og har en liten stav som slår rosa hjerter på fienden.

Hun blir venn med en sykelig ung pike som viser seg å være besatt av fienden, men usaki og chbi-usa nekter å gi opp troen på jenta og prøver nok en gang å redde verden ved å vise kjærlighet.

De to nye krigerne sailor Uranus og sailor Neptun kjemper mot jordas undergang. De er en del av sol systemet sitt ytre forsvar og føler at noe har kommet igjennom forsvaret og skal ødelegge jorden, for å hindre dette trenger de å finne de tre talismanene som er i 3 mennesker sitt rene hjerte før fienden.

Disse talismanene skal få frem den hellige gral som deres messias må få hånd i før fienden, ellers blir jorden angrepet av stillheten. Problemet er at de ikke vet hvem messias er. Pluto dukker også opp.

Den siste krigeren dukker opp i den lille sykelige jenta, hun er sailor saturn.

Det er litt vanskelig å forklare nøyaktig hva som skjer i serien da det skjer mye og de forskjellige historiene overlapper hverandre litt, selvfølgelig viser det seg at alt har en sammenheng til slutt, men som vanlig blir du ikke overasket i denne serien, mer frustrert over hvor lang tid det tar heltene våre å finne ut av ting.

Men må si jeg elsker denne serien nå.

 de er ikke like, bare virker slik på starten

Leave a Reply