min katt(eier) fra helvete

Jeg satt akkurat å så på en episode av min katt fra helvete på animal planet, og etter det første innslaget ville jeg døpe om navnet til min katteeier fra helvete. Jeg var rett og slett imponert over hvordan programlederen / katte eksperten klarte å holde seg rolig (selv om øynene han sa veldig mye)

Men det viste vel også hvordan han hadde mer forståelse for mennesker sin oppførsel enn det jeg har. Hadde jeg sett en person slå til katta si hadde jeg tatt katten under armen og gått.

Men det kommer helt klart frem i dette programmet at man ikke burde få lov til å ha kjæledyr uten basis kunnskap om dyret. Det var jo aldri noe galt med dyrene, de var bare redde og usikre.

Nei helt klart ikke min type program, jeg blir bare irritert på eierne. Roet meg ned med Sirius som lå på fanget mitt og koste med meg.
og ja jeg har hatt en katt fra helvete selv, men den var bare fra helvete 10% av gangene og det viste seg at den hadde en skade på hjernen, så det var ikke noe å gjøre for den.

Men jeg ville aldri ha slått en katt

Ps: må bare si at jeg er glad disse familiene får hjelp, for det er alt for mange hjemløse katter og om de hadde en tendens til å være aggressive fra før ville de hatt liten sjanse til å finne et nytt hjem. Skulle bare ønske at folk satte seg inn i det ansvaret de tar på seg.

Leave a Reply