film: twilight breaking dawn 2

Dette var helt klart den beste twilight filmen, men det var jo også den beste delen av alle bøkene. Endelig er det slitsomme maset i mellom Bella, Edward og Jacob over og de kan bruke kreftene sine på det de egentlig er, overnaturlige vesener.

Det var den sex senen hvor jeg falt helt ut av filmen og tenkte at dette kunne de ha kuttet ned på, men ellers var jeg inni filmen hele tiden. Det hadde hvert morsomt og sett litt mer av kreftene til alle vampyrene som kom.

Hadde det ikke hvert for en idiotisk anmeldelse jeg leste før jeg så filmen, hadde jeg kanskje fått en litt mer følelsesmessig opplevelse enn det jeg fikk når vi kom mot slutten.

 SPOILER, SPOILER, SPOILER

For når en sier det er en feig slutt, var det åpenbart at de voldsomme senene hvor en etter den andre dør, ikke kunne være virkelig. En feig slutt måtte jo være den samme slutten som i boka.

Jeg koste meg med filmen

This Post Has One Comment

Leave a Reply