serie: sailor moon (sesong 1) (original serie)

En japansk anime om en 14 år gammel jente som alltid er for sen til skolen, begynner å gråte for nesten alt og er utrolig klumsete.

En dag møter hun en pratende katt som heter luna, katten gir henne en brosje som gjør henne om til en superhelt. Men selv om hun har super krefter og et kult kostyme, forandrer det ikke personligheten hennes. Det er ikke lett å være en superhelt.

Etter som fienden viser mer og mer av seg, finner de to flere krigere som skal kjempe sammen med henne, og lete etter prinsessen de skal beskytte. Det dukker også opp en mann i dress og redder henne hver gang hun ser ut til å tape, hun forelsker seg fullstendig i han, men er ikke sikker på om han er venn eller fiende.

Etter som ble blir klart at fienden er på jakt etter en krystall og det er den dresskledde mannen også, blir det deres jobb å beskytte menneskene som faller i veien for de onde sine planer. Mye å legge i hendene på noen 14 åringer, og den dresskledde mannen være fienden deres når han hele tiden redder dem?

Dette er en barneserie og det er ikke vanskelig i det hele tatt å se hvilken retning serien tar, lenge før den gjør det. og når prinsessen og krystallen endelig dukker opp, så sier du bare: nei du sier ikke det og himler med øynene.

Men det er en veldig koselig serie å se på, i tegneserier behøver ikke alt være perfekt.

og sangen oversatt til engelsk

Leave a Reply