film: the others

Jeg liker virkelig ikke når de putter inn elementer som kun skal få deg til å skvette i grøssere, når du skvetter grunnet lyden er den ikke stemningsskapende, men ødeleggende. Det drar deg ut av historien og spenningen filmen har bygd opp og ødelegger opplevelsen.

Om du skvetter av noe som hører med i filmen ødelegger det ikke.

The others handler om en kvinne og to barn som bor i et gammelt hus, barna er allergisk mot lys så gardiner må være igjen og dører låst. De forrige tjenestefolkene har bare forsvunnet og nå står det 3 nye utenfor døra.

Andre verdens krig har akkurat sluttet og grunnet at tyskerne hele tiden tok strømmen har familien lært seg å leve uten strøm og moderne hjelpemidler.

Om ikke huset i seg selv er skummelt nok, ser den yngste datteren fremmede folk i huset, først tror ikke moren på henne, men etter en stund blir hun overbevist om at noen andre er i huset. Noen som låser opp dører og bråker.

Alt topper seg når de andre fjerner alle gardinene i huset. Nå er det en hysterisk mor som lurer på hvorfor noen vil ta livet av barna hennes. Datteren sier til broren sin at nå har hun blitt gal igjen, slik som hun var da det hendte for 2 år siden, men hva hendte?

Leave a Reply