film: det regner kjøttboller

Dette var en film som skuffet stort. Jeg vet ikke helt hva jeg hadde forventet meg, men ikke en dårlig historie med bare stereo typer og så mye moral at man kan bli kvalm.

En gutt som elsker oppfinnelser blir mobbet på skolen fordi han ikke er som alle andre, ting blir ikke bedre når han vokser opp. Hans store ønske er å finne opp noe som får byen til å like han. han møter motstand både fra faren sin (som bare prater om fisking) og resten av innbyggerne, dette kan ha noe med de flyvende rottene og andre katastrofale oppfinnelser han har kommet med.

Nå har han funnet opp en maskin som gjør vann om til mat, men ved et uhell skyter den seg opp i himmelen og det begynner å regne mat. Byen som bare spiste sardiner er overlykkelig over mulighetene og de kommer fort med bestillinger om mat.

Folkene overspiser og driver maskinen så hardt at den går i stykker, og da er det bare oppfinneren og værreporteren som kan redde verden fra å bli knust av kjempemat.

Leave a Reply