film:Bolt

Bolt er en tv stjerne, han vet det bare ikke selv. Det folk ser på som underholdning og skuespill er virkeligheten for bolt, han blir nemlig skjermet for sannheten.

Alt er selvfølgelig for å gjøre tv serien bedre og virkeligere, men da de kommer til en episode som slutter med at jenta han beskytter blir tatt til fange, rømer bolt for å redde henne.

Han møter en helt annen verden enn den han er vant til og oppdager til sin store forskrekkelse at han ikke har noen av de superkreftene han trodde han hadde. Verden kan være brutal for en hund som ikke er vant til den, men han gir ikke opp håpet om å finne jenta si og redde henne.

Underveis klarer han å få med seg en katt (under tvang) og et hamster med helte kompleks. Hvis ikke barna vil ha kjæledyr etter å ha sett denne filmen, ja da er du heldig.

This Post Has One Comment

  1. info.blogg.no

    Gratulerer! Du er en av dagens 5 vinnere i delekampanjen vår, og du har nå fått 10 gratis bloggshouts fra oss. Bloggshoutene gjelder bare for mobilnummeret som er registrert på bloggen akkurat nå, så ikke bytt nummer på bloggen før du har brukt dem opp. 🙂
    hilsen blogg.no

Leave a Reply