film: The Good Witch's Gift

film nummer 3 om Cassandra og gray house. I slutten av forrige film fridde politimannen Jake til Cassandra og denne filmen starter med at han jakter på den perfekte julegaven til henne. Siden hun har hvert fosterbarn og så på rømmen har hun ikke så mange gode jule minner, julen er også problematisk for Jake sine to barn som ikke har gledet seg over sesongen siden moren deres døde.

Ute på handleturen ser Jake at en han satte inn for et bankran for 10 år siden har blitt sluppet fri og er tilbake i byen, han setter ekstra vakt rundt mannen som viser en spesiell interesse for Cassandra sin butikk.

Jake bestemmer seg for å gi en familie til Cassandra i julegave og vil at de skal gifte seg på julaften, noe som er lettere sagt en gjort siden det bare er 6 dager til. Men den evige optimist Cassandra starter forberedelsene med den tro om at det kommer til å gå bra. Hun får også den tidligere bankraneren til å jobbe som julenisse utenfor butikken sin, for å samle inn penger til foreldreløse barn.

Mannen ønsker desperat å komme nær datteren sin, som tilfeldigvis dater Jake sin sønn. Datteren ønsker bare at mora skal slappe av og at hun kan få tilbake den faren hun husker før ranet.

Vi følger familien opp og ned mens de driver med sine små problemer og forbereder seg til bryllup og jul.

En virkelig feelgood film uten noen skurker eller slemme, bare misforståelser, antagelser og mistanker som blir rettet opp når det er bryllup. God film å se på når du er sliten og bare ønsker enkel underholdning som gleder.

Den får kast 4 av meg, når du er sliten eller om du har en jente som liker snille hekser, prinsesser og slike ting.

Leave a Reply