film: the good witch`s garden

Film 2 i serien om den gode heksa. Etter å ha sett film en bestemte jeg meg for å laste ned resten av dem, i hvert fall de jeg fikk tak i.

Cassandra har nå pusset opp det falleferdige grey house og bygda skal ha 200 års jubileum. Det er for de fleste en selvfølge at feiringen skal være i det like gamle huset som nå blir gjort om til bed and breakfast.

Selvfølgelig skaper ordføreren sin kone problemer ved at hun misliker Cassandra sin «svarte» magi, ja for det må jo være magi som får plantene til å blomstre etter den første frost natt? Men de fleste bare himler med øynene rundt hennes oppførsel.

Verre er det med b&b sin første kunde, etter en natt der forteller han at han er etterfølgeren av kapteinen som the gray lady var så forelsket i. mens politimannen og kjæresten til Cassandra er veldig mistenksom mot denne mannen, virker det som om resten av bygda elsker han. Det er ingen av dem som synes det er trist at han legger krav på huset og kaster Cassandra ut.

Nå er det opp til politimannen, barna hans og Cassandra å bevise at han er en svindler før han klarer å selge huset og før feiringen av 200 års dagen.

Sukkersøt film, akkurat som nummer 1, men det dårlige plottet drar den litt ned i kvalitet. Den vil få en svak 3 av meg.

Leave a Reply