en katt for potetgull

Luna sjokkerer meg, denne gangen har hun funnet ut at hun liker potetgull og hun går over lik for å få tak i det. først må jeg si at jeg aldri har gitt henne det, alt for mye salt for de små nyrene hennes, men jeg glemte en skål med potetgull på bordet en natt, og da var skaden gjort.

Hun er nemlig ikke jenta som gir seg fordi potetgullet er flyttet på, lagt cover på eller ligger i posen sin. Vel å merke ser det ikke ut til at hun har fått noe ut av posen, men siden jeg fant den på gulvet er det jo bare å forestille seg krangelen hun har hatt med den.

Derimot har hun lært seg at leter hun på enkelte steder kan hun finne rester, jeg søler ikke så mye, men selvfølgelig litt. Hun har også tilfeldigvis dratt litt rundt i leiligheten den natta hun hadde tilgang på det.

Men i morgen blir det støvsuget og vasket og da håper jeg alle tegn etter potetgullet forsvinner, og at hun fort glemmer det hun ikke smaker.

Ikke er potetgull bare godt å salt, det knaser så herlig når man tygger på det.

This Post Has 6 Comments

 1. JesusLovesYou

  Ikke bra for katten helse.. våres katt gjør det og men slutta med det hehe..
  vil hun skal leve lenge.Fin katt du har

 2. jiiji

  JesusLovesYou: ikke noe jeg anbefaler for katter nei, prinsessa mi må nok på avvenning nå. og jeg må bli flinkere til å rydde opp. takk

 3. jiiji

  ingerslilleverden.blogg.no: har et bilde av min første katt på vei inn i en ostepop pose, veldig søtt. kombinasjon av salt og ost er nok uimotståelig.

 4. Oda

  Hvis katten din skal spise potetgull blir den like feit som deg. Tren mer spis mindre så blir dere begge friske og fine. så sparer du penger på å ikke kjøpe dritt mat!
  MED VENNLIG HILSEN ODA

 5. jiiji

  Oda: og med det viste du at du ikke har lest noe særlig på bloggen min. tragisk med slike som alltid tror de vet bedre.

Leave a Reply