film: new best friend

En av de smarte, men ikke fullt så populære jentene på skolen har tatt overdose og moren til jenta mener at det var mordforsøk. Rektoren på skolen kaller inn byens nye og unge sheriff og ber han diskret løse opp i mysteriet. Hvordan ble den fattige og smarte jenta med i gjengen til de rike, pene og populære? Og hvordan førte dette til at hun endte opp med kokain overdose?

Til å være en dramathriller var det ekstremt lite triller i den, kanskje et spor av krim siden vi følger sheriffen mens han intervjuer folk. Men siden vi får se sider av historien som blir fortalt og det som ikke blir fortalt ødelegger det krim følelsen veldig.

Det er virkelig ikke mye thriller i en haug med jenter som har problemer med fedrene sine og får penger av dem, når de ikke leker som at de følger med på skolen har de sex. Sex med hverandre, sex med gutter og selvfølgelig flørter det vilt med alle rundt.

Med så mye jente kaos må den falle under drama, for den er ikke morsom, ikke spennende nok til å være thriller eller spenning, ikke mystisk nok til å være krim og sikkert ikke noe fakta i den.

En film for halvsmarte kåte ungdommer?.

Leave a Reply