Film: Stevie, drama (thriller)

En ting jeg har lært om sorteringene rundt filmer på tv, de er elendige. Dette er andre drama film jeg har sett som egentlig er en thriller. I motsetning til neste film jeg skal skrive om hvor det sto drama thriller og det fantes ikke et spor av thriller i den.

Jeg tror de synes det er vanskelig å kategorisere filmer som ikke er gode nok skrekk filmer, men selv om det står drama/horror på IMDB tror jeg thriller er en bedre beskrivelse.

Filmen handler om et par som etter mye prøving har gitt opp å få barn naturlig og adopterer en jente på 8 år. Så fort jenta flytter inn i huset møter hun stevie, men ingen andre kan se han. Og mens jenta blir truet og skremt blir moren i huset hjemsøkt på det ekstreme. Faren tror at kona holder på å miste grep om virkeligheten men innser kanskje virkeligheten når kona hans er låst inne i kjelleren mens det brenner rundt henne, alle dører sitter merkelig nok fast.

Jeg likte jenta, men det var vel det eneste jeg likte med filmen. Dårlig skuespillere og dårlig historie oppbygging. Og hva var den klippinga med svarthvitt? Det irriterte så mye. Men jeg så den ferdig så den skal få terningkast 2 av meg.

Leave a Reply