film: John carter

Egentlig en ganske fin film, den krevde ikke noe særlig av meg og var underholdende. Ingen ting i filmen som irriterte meg grenseløst heller.

John Carter fra Virginia er en tidligere soldat, han reiser rundt og leter etter en hule han har hørt om, hulen skal være fylt med gull. Men da militæret tar han til fange fordi de vil ha han tilbake i tjeneste, og han rømmer og finner hulen, blir ting forandret.

Han søker tilflukt i hulen og blir overasket over en mann i sølv klær, han tar livet av han og plukker opp ett smykke, i det mannen dør sier han noen ord og John Carter blir forflyttet til mars. På mars blir han plukket opp av noen grønne monstre som er fasinert av hans egenskap til å hoppe (vektløs). Men han blir fort surret inn i en borgerkrig som vil avgjøre mars sin skjebne, og det er selvfølgelig en prinsesse som drar han inn i dette.

Leave a Reply