film: cruel world ( grøsser)

Noen gang sett en film som er så dårlig at du istedenfor å slå den av, må se hvor dårligere de klarer å gjøre den?

Hvis ikke er dette en film som er bra til slie forsøk, for oss ble filmen så smertefullt dårlig at vi ga opp halvveis. Lei av truser og dårlige stereotyper.

Filmen handler om en mann som kom på andre plass i et sjekkeshow, helt knust leier han huset som showet var i og tar liv av vinneren. Han har planlagt ett fiktiv Realty show med studenter i huset. Studentene tror de deltar for å vinne en million mens de egentlig er der for at han skal kunne se på dem og så ta livet av dem.

Om det finnes en uncut versjon av filmen kan det redde den litt, for dette er ett klassisk eksempel på kutt før det blir ekkelt. Ikke la seerne se folk dø og hele grøsseren blir til en suppe av tiss og truser.

Om jeg kunne ha gitt minuspoeng, hadde den fått det.

Leave a Reply