film: the woman in black

Jeg følte for en god skrekk og valgte å se på woman in black med Daniel Radcliffe. En ung alene far og advokat reiser til en av liggende bygd for å ordne opp i noen papirer etter ett dødsfall. Det er helt klart at han er uønsket når han kommer og merkelig nok vil ikke folk at han skal nærme seg huset.

Han forstår ikke helt folk sin oppførsel og hans jobb står på spill, han reiser ut til huset og ser en svart kledd dame, neste dag tar en liten jente livet av seg i bygda og de skylder på han.

Filmen var ikke så veldig skummel, det meste som skulle skremme var typiske skvette sener som ofte ødelegger mer en hjelper en film. Lyden og hvordan den fulgte historien gjorde den forutsigbar og skuffende. Det skumleste var helt klart å se hvordan barna tok livet av seg.

Men den var underholdende

Leave a Reply