fløtepus og kloklipp

Jeg vet ikke hvorfor luna kommer løpende når hun hører at eg klipper klørne til Sirius, kanskje hun liker å se Sirius fanget, eller kanskje hun vet at det kommer noe godt etterpå. Hun har i hvert fall lært seg at hun er neste og holder akkurat en meter avstand mellom meg og henne, slik at jeg ikke klarer å fange henne.

Sirius sitter nå helt rolig når jeg klipper klørne hans, det er som om han har forstått at han slipper fortere løs igjen på den måten, og at kjemping ikke fungerer. Luna derimot vrir seg litt og sier klart fra at dette liker hun ikke.

Men mår begge kattene er tatt, kommer belønningen. Vanligvis gir jeg dem to salamistenger, to forskjellige fordi jeg vet det er en luna ikke liker (vet bare ikke hvilken). Jeg satte meg ned med en grønn og en gul stang og ble overasket over at luna nektet å spise begge to. hun putter den i munnen og så spytter den ut igjen. Så jeg gikk opp og hentet en tredje stang, en blå, men den var ikke god nok den heller.

Tilslutt ga jeg meg og lot Sirius få alle tre, hentet ut litt fløte fra kjøleskapet til luna (noe jeg vet hun liker) og da skal jeg love dere at tunga gikk fort.

Det er fem forskjellige salami stenger, nå vet jeg at det er tre luna ikke liker, så var det å teste ut de siste to?

 

Leave a Reply