the walking dead – episode 2 – starved for help

Jeg har ventet ganske intenst denne uka, helt siden jeg leste at episode to av walking dead hadde blitt gitt ut til xbox har jeg fulgt med. Jeg som sitter på pc måtte rett og slett bare finne meg i å vente?
Om ventinga har hvert verdt det er en annen sak, jeg må innrømme at jeg er litt skuffet over spillet. På starten når jeg spilte episode 1 for første gang var det interessant, men siden jeg har måtte re installere så mange maskiner har jeg spilt igjennom episode 1 ganske mange ganger nå.
Historien måtte holde seg oppe for at episode to skulle bli god, og det syntes jeg ikke den gjorde. Plottene var alt for lett gjennomskuende og det var ingen spenning i det hele tatt. Når de viste klipp av hvordan episode to skulle bli hadde jeg trodd det handlet mer om å finne mat og mindre om å sirkle rundt på en gård med kannibaler
Men av alt som irriterte meg i denne episoden, var det nok at de ikke tok med seg kua som irriterte mest. Hallo de sulter jo?.

Leave a Reply