Film: men in black 3 (2d)
jeg liker å tygge litt på følelsene en film gir meg, noen filmer viser seg å ha gjort større inntrykk på meg enn jeg først trodde, andre viser seg å ikke være like fasinerende når magien har gått ut av kroppen. så for å virkelig å kunne si hva jeg mener om en film, trenger den å brygge litt i meg. det er bare en dag siden jeg så mib 3 og jeg sliter med å huske filmen, husker siste sene og handlingen om jeg fokuserer meg, men det er helt klart en film som ikke har gjort noe inntrykk på meg i det hele tatt. da vi forlot salen var jeg mest av alt sliten, svimmel og skuffet. selv om jeg lo noen ganger i filmen kan jeg ikke huske en eneste sene som var moro, og jeg savnet veldig følelsen av magi fra de forrige filmene. enten var filmen mye dårligere, eller så har jeg vokst fra dem, begge deler er mulig. glad jeg så den, fordi jeg ønsket å se den, men kommer ikke til å se den igjen eller anbefale den til noen andre.

Leave a Reply