film: fritt vilt 2
hadde det bare hvert meg, hadde filmen blitt slått av dobbelt så fort. men når man er to må man forsiktig prøve å finne ut om den du ser sammen med er enig. min forsiktige måte var å høyt kommentere alle feilene i filmen før jeg til slutt satte den på pause, snudde meg til kameraten min og fortalte handling og slutt på under to setninger, enig med den konklusjonen spurte jeg , og det var han. snakk om å være skuffet over en film. jeg hadde fått det for meg at fritt vilt to ikke var så dårlig, at det var nummer 3 som var elendig, men om dette er sant skal jeg aldri se nummer 3. min første kommentar var allerede tidlig i filmen, selvfølgelig må de sette en eske med spader, økser og annet utstyr ved hovedinngangen. om disse ble brukt vet jeg ikke, så ikke så langt, men det var den mest geniale ting å sette foran disken på et sykehus. Politimannen som er den første til å dø i filmen blir framstilt som utrolig enkel, han er forelsket i den ene sykepleieren og oppfører seg verre en mr.bean ville ha gjort. en så enkel person hadde aldri kommet igjennom politiskolen. nesten alle rollene har en så urealistisk oppførsel at det blir tragikomisk. alle regler og lover blir også brutt i forhold til en etterforskning. etter at hovedpersonen våkner og åpner døra etter å ha sett en blodig hånd, gir vi bare opp.  vi orker ikke å se mer av søppelet.
 

This Post Has One Comment

  1. Karoe

    Den er så kjedelig, absolutt ikke skummel i det hele tatt! ._.

Leave a Reply